sömnlöst...

jaha, en sömnlös natt i tårar..
känns skit bra! eller inte..
frågan är väl varför jag ligger o gråter..
ääh, är väl så dum o tror att någon skulle vilja ha mig som pojkvän.. HA! vilken idiot jag är...

förhållande..

2007 blev jag tillsammans med en tjej, jag älskade henne mer än jag älskade någonting annat..
jag hade t o m självförtroende då, och hon o jag blev ett par o jag kände mig som den lyckligaste personen i hela världen!
det höll i 2år och jag var jätte kär hela tiden, men vad gjorde det, hon var otrogen mot mig, jag vet inte ens hur många gånger, men alldeles för många, jag o hon hade inte sex men hon låg med andra killar..
och så dum som jag var så förlät jag henne varje gång o hon sa att det aldrig skulle hända igen, men så hände det igen o igen osv, o jag var ju så kär så jag bara förlät henne...
och jag gav till sist upp efter 2 år i helvetet.. så jag lämnade henne..
men nu efter ca 5 månader så har jag gått tillbaka till henne, för jag har ju fortfarande känslorna kvar..
jag vet inte hur sexet kommer bli o så, men hon säger att hon aldrig kommer vara otrogen igen, hon säger att hon aldrig kommer göra samma misstag o förlora mig igen..
men hon har redan krossat mig totalt en gång, och det känns som hon förväntar sig att jag ska kunna lita på andra killar som hon är med o så, men det är fan skit svårt, jag vet inte om jag är en idiot som tar henne tillbaka men, jag älskar ju henne...
och ska jag vara ärlig, så vet jag inte ens om jag bryr mig hur jag själv mår, bara jag får vara med henne..
jag kan t o m ligga bevid henne när hon sover och gråta pga att jag känner mig så värdelös..
xox

00:45 och jag bestämmer mig för o börja skriva blogg...

 

jaha, då sitter man här..

vet egentligen inte varför, men kan vara för att jag inte orkar ha alla mina tankar inom mig så jag ska väl börja skriva ned dem...

 

vem är jag?

bra fråga, jag är en kille som snart fyller 20år, bor i  sverige och är väl en ganska glad person, i alla fall ur andras perspektiv... men vad vet egentligen folk om mig? i stort sätt ingenting skulle jag väl säga för att vara lite dryg..

 

jag är väl en av de mest osäkraste personerna jag känner till, ur min syn på mig själv, skulle jag väl beskriva mig själv som, ganska patetisk och känslosam och saknar väl självförtroende totalt..

jag är den som typ kan bli helt krossad och bara bryta ut i tårar i stort sätt när som helst..

vilket jag själv tycker är skit löjligt och grymt patetiskt, och kan ju vara därför jag typ inte har någe självförtroende heller pga att jag inte alls trivs med den jag är..

 

xox


RSS 2.0